Krasilnikoff Textiel & Porcelain

Vraag onze gratis Krasilnikoff Textiel & Porcelain catalogus aan

We mailen u direct onze uitgebreide catalogus!

  • Minimum ordergrootte: €300 ex btw
  • Levertijd vanaf 2 weken
  • Franco levering op 1 adres in Nederland bij orders boven €700

Theedoeken, wafeldoeken, keukendoeken, handdoeken, katoenen placemats, katoenen servetten, tafellopers, ovenhandschoenen, kussens, tafelkleden, katoenen mandjes, broodmandjes, cosmetica tasjes, kersttextiel & Porcelain

Welkom in de Krasilnikoff wereld van kleurige Deense dessins. Producten ontworpen voor dagelijks gebruik en dagelijkse vreugde.

Susanne Krasilnikoff ontwerpt de dessins met passie voor het leven en de Deense “hygge”. Met haar ontwerpen brengt ze mooie kleuren, dessins en statements in huis en keuken. Krasilnikoff is ontwerper en producent van diverse textiel en porselein collecties, onder drie merken: Happy Mugs, Happy Stars en Happy (textiel).
 
Krasilnikoff brengt 2 collecties per jaar uit: Voorjaar/Zomer en Herfst/Winter collectie.
 
Interesse in dit mooie servies & bijpassende textiel & porcelain, voor verkoop in uw winkel? Mail naar: Netherlands@krasilnikoff.biz.

Giving Paper Solutions vertegenwoordigt diverse topklasse Europese fabrikanten en exporteurs.

Maak kennis met Giving directeur Giny van Gerresheim:

“Mijn eerste -zeer leerzame- stappen in de zakenwereld zette ik in de accountancy. Na diverse verkoopfuncties in binnen en buitenland heb ik in 2009 Giving Paper Solutions opgericht. Ons doel is om retail-, horeca- en groothandelsklanten te voorzien van op maat gesneden verpakkingsadvies en producten. Tevreden klanten zijn voor mij een persoonlijke drijfveer en is de belangrijkste pijler onder onze groei.”

Onze klanten pakken uit…

Wat zij zeggen over Giving Paper Solutions:

Giving Paper Solutions is de trotse partner van: